Leg je herinnering vast op Ibiza!

Es Vedra Ibiza

Ga je dit jaar trouwen op het prachtige eiland Ibiza? Of vier je hier samen met je vrienden een speciaal moment? Dan is het super leuk om dit vast te leggen. Laat deze bijzondere foto inlijsten en je hebt gelijk een tof cadeau! Het kan allemaal. Maar wat zijn de plekken in Ibiza waar je indrukwekkende foto’s kan laten maken? Dat lees je hier!

Wist je dat? … Ibiza een van de mooiste stranden heeft? Dat is zeker het geval. En perfect voor een romantische fotoshoot voor twee. Op het strand ‘Cala Xarraca’ is er een prachtige omgeving met rotsen en helder water. Het is een bescheiden strandje waar het nooit zo toeristisch druk is. Want je wil natuurlijk niet in spotlights staan bij strand bezoekers.

Ga voor de hippe foto

Dat kan natuurlijk maar op een plek. Namelijk bij een van de hippiemarkten in Ibiza. Deze markten zijn voornamelijk tussen april en oktober. Maar ga je in het najaar? Dan is dat ook geen probleem. Want in de wintermaanden worden er af en toe ook hippiemarkten georganiseerd. Check dit van te voren goed. In deze omgeving en met een passende outfit, kan je met jouw vrienden een originele foto laten maken.

Zoek de natuur op

Ben je een graag buiten, ook wel een avonturier? Dan kan je ook kiezen voor een van de twee nationale natuurparken in Ibiza. Wandel tussen de kliffen en rotskusten of bekijk de zoutmeren en maak hier die gave (drone) foto samen met je partner. Heb je nog geen drone? Dan kun je hier een drone kopen. Gaan jullie binnenkort samen trouwen? Hoe leuk is het dan om deze foto te gebruiken of de bruiloft uitnodigingen!

Speciaal voor de kids

Heeft je dochter of zoontje een leuke leeftijd gevierd? Of is dit bijna het geval. Hoe grappig is het dan om een foto te laten maken in een van de waterparken in Ibiza. Hier zijn uiteraard ook kinderzwembaden aanwezig met voldoende speel elementen en watersproeiers. Zet die grote glimlach maar snel op de foto. Want de oma’s en opa’s smachten naar een nieuwe, recente foto van de kleinkinderen.